EMM-TECH

Bent U al massage therapeut of anderszins werkzaam als professional in een praktijk voor lichaamsgericht werk zoals fysiotherapie, Shiatsu of Bowen, dan mag de Emmett Techniek niet ontbreken.

U wilt u het beste voor uw cliënten en u haalt het beste uit uzelf om dat te verwezenlijken.

Om een (nog) betere behandelaar te worden durft u over de grenzen van uw eigen vakgebied heen te stappen.

Waardoor u kennismaakt met de Emmett Techniek: een onorthodoxe Australische behandelmethode die verrast door de snelheid waarmee het veranderingen teweeg brengt.

In nog geen 5 jaar tijd heeft ET zich in rap tempo wereldwijd verbreid en er zijn nu meer dan 5000 behandelaars in 19 landen.

ET is gebaseerd op de theorie van de “critical point analysis”, waarbij de geringste aanraking van de juiste receptor(en) in het lichaam een maximaal corrigerend effect genereert:

Al ‘op tafel’ ervaart uw cliënt minder of zelfs geen pijn meer en worden beperkingen in mobiliteit, denk bv aan schouder- of nekklachten, opgeheven of beduidend minder.

Dat u dit niet voetstoots zal aannemen valt te begrijpen en daarom willen wij u uitnodigen om in een ‘taster’ aan den lijve te ondervinden wat ET met én voor u kan doen!

EMM-TECH is een must voor trainers en begeleiders, leerkrachten, verloskundigen, verpleegkundigen of diegenen die, al dan niet beroepsmatig, werkzaam zijn in de bejaardenzorg of kinderopvang.

Ook is EMM-TECH bij uitstek geschikt voor therapeuten die overwegen de Emmett Techniek opleiding te volgen en eerst een ‘taster’ willen doen.