Bent U al massage therapeut of anderszins werkzaam als professional in een praktijk voor lichaamsgericht werk zoals fysiotherapie, Shiatsu of Bowen, dan mag de Emmett Techniek niet ontbreken.

U wilt u het beste voor uw cliënten en u haalt het beste uit uzelf om dat te verwezenlijken.

Om een (nog) betere behandelaar te worden durft u over de grenzen van uw eigen vakgebied heen te stappen.

Waardoor u kennismaakt met de Emmett Techniek: een onorthodoxe Australische behandelmethode die verrast door de snelheid waarmee het veranderingen teweeg brengt.

In nog geen 5 jaar tijd heeft ET zich in rap tempo wereldwijd verbreid en er zijn nu meer dan 5000 behandelaars in 19 landen.

ET is gebaseerd op de theorie van de “critical point analysis”, waarbij de geringste aanraking van de juiste receptor(en) in het lichaam een maximaal corrigerend effect genereert:

Al ‘op tafel’ ervaart uw cliënt minder of zelfs geen pijn meer en worden beperkingen in mobiliteit, denk bv aan schouder- of nekklachten, opgeheven of beduidend minder.

Dat u dit niet voetstoots zal aannemen valt te begrijpen en daarom willen wij u uitnodigen om in een ‘taster’ aan den lijve te ondervinden wat ET met én voor u kan doen!

EMM-TECH is een must voor trainers en begeleiders, leerkrachten, verloskundigen, verpleegkundigen of diegenen die, al dan niet beroepsmatig, werkzaam zijn in de bejaardenzorg of kinderopvang.

Ook is EMM-TECH bij uitstek geschikt voor therapeuten die overwegen de Emmett Techniek opleiding te volgen en eerst een ‘taster’ willen doen.

Lesinformatie

EMM-TECH Training is een verkorte versie van de Emmett Techniek en wordt gegeven in één lesdag van acht uur.

Deze eendaagse training is opgezet door Ross Emmett zodat niet-therapeuten de mogelijkheid hebben om zijn techniek te leren en toe te passen op familie en vrienden.

Iedereen kan deze cursus doen, er is geen vooropleiding vereist.

Aan het eind van de cursusdag beheerst u 11 speciaal geselecteerde ‘muscle release’ technieken uit de Emmett Techniek en kunt u deze meteen toepassen in uw praktijk.

11 Technieken:

SCM voor nek/schouders Pect minor schouders
Biceps arm/schouders AC arm/schouders
Onderarm arm/schouders Latt dorsi   rug/schouders
Diafragma ademhaling ITB heup/knie/been
ITB/Sartorius been/knie Kuit enkel/lymphatisch
Enkel balans/voet

 

Locatie en tijden

Deze eendaagse training wordt gegeven in Zevenhuizen (GN).

€ 150,- excl btw

Contact opnemen

Een EMM-TECH training kost 150,0 euro. (dit is exclusief 21% btw)

Elke cursist ontvangt een Syllabus en certificaat van deelname aan het eind van de dag.