Het doel van de cursus Ontspanningsmassage is om in informele kring een simpele, maar toch verantwoorde massage te kunnen geven. Deze cursus duurt 7 weken. De laatste les omvat een herhaling van het geleerde en bij voldoende resultaat krijgt je een opleidingscertificaat. De cursus is ook bij uitstek geschikt als voorbereiding op de opleidingen Sportmassage/Verzorging en Wellnessmassage. De praktische leerdoelen komen overeen met de leerdoelen van het gedeelte sederende (ontspannende) massage van die cursussen.

Lesinformatie

Structuur van de cursus
De lessen worden klassikaal gegeven. Per cursus wordt een beperkte hoeveelheid theorie, te weten anatomie en massage, en zoveel mogelijk praktijk massage gegeven.

De lessen duren 2,5 uur, tussendoor is er een koffie-/theepauze van 15 minuten Voor deze cursus geldt een minimum van 6 en een maximum van 12 cursisten.

Toelatingseisen
Voor deze cursus zijn geen toelatingseisen.

Locatie en tijden

De lessen worden gegeven in:

Leek:
Tijden  19.30 uur-22.00 uur

€ 300,-

Contact opnemen

Inschrijven:
Het inschrijfgeld bedraagt € 100,00.

Dit bedrag mag later bij de betaling van het ondervermelde cursusgeld worden afgetrokken. Indien de inschrijving NIET wordt doorgezet komt € 50,00 van het inschrijfgeld ten goede aan het opleidingsinstituut, als tegemoetkoming in administratie- en reserveringskosten.

Cursuskosten: € 300,00

Bij het cursusgeld zijn inbegrepen:

Syllabus
Massage olie
Gebruik van massagetafels

De cursus wordt afgesloten met een certificaat van deelname